SMOOTH-ON HOME

RólunkGet a Catalog

 


Építészet , Restaurálás
Gyertyakészítés
Negatívlevétel , öntés
Prototípusgyártás
Szobrászat
Taxidermy

Speciális Effektek 


Élõ mintavétel, öntés

Fújható gumik és mûanyagok

 
FAQ  

Video könyvtár

  

Distributors

 Press Releases

Seminars

 

Rólunk  
Segíteni tudunk, hogy megvalósuljanak elképzelései, vagy éppen a termelési céljai, azzal, hogy szó szerint többszáz termék közül választhatja ki a legmegfelelőbbet, illetve műszaki segítséget is nyújtunk ehhez.

folytatás...

Talán még sosem hallott rólunk, de biztosan látt a rermékeinket. Ha valaha is ellátogatott moziba, megcsodált egy szobrot vagy egy részletes díszítést egy épületen, estleg haszált telefont, akkor biztosan találkozott a Smooth-On termékeket használók keze munkájával.

Speciális effektusok
Láthatták a rugalmas- és egyéb műgyantáinkat felhasználó, kasszasiker filmekben, mint az eredeti Jurassic Park,az Anaconda, a Szabadítsd ki Willy-t, a Star Wars, a Star Trek (TV Sorozat és mozifilm), a Drágán Add Az Életed,az összes Harry Potter film, a James Bond filmek, a Matrix Sorozat, a King Kong és még sorolhatnánk. 

Szobrok
Valószínűleg az összes nagyobb szobornál, amit az utóbbi 40 évben az Egyesült Államokban gyártottak, Smooth-On gumit alkalmaztak, hogy segítsenek a művésznek az eredeti agyag, vagy viasz szoborról bronz másolatot készíteni (olvadóbetétes eljárás). 

Restaurálás
Építészeti restaurálók a mi rugalmas gyantáinkat használják az öntőformák készítésére, hogy elkészítsék vagy helyreállítsák a bonyolult díszítéseket. 

Prototípusok
A nagy vállalatok (AT&T, Lucent Technologies, Hasbro, Gillette Razor, Ford Motor Co.,stb.) profi prototípus tervezői is a mi termékeinket használják, hogy modelleket és prototípusokat gyártsanak a telefonoktól kezdve a játékokon és a számítógépeken át a kézi szerszámokig mindenhez. 

Hadd segítsünk
Ezek az alakmazási területek csak a jéghegy csúcsa. A lehetőségek végtelenek. Meghívjuk egy utazásra a honlapunkon és tudjon meg többet termékeinkről. Írjon nekünk e-mailt, hogy miben segítheténk munkáját. 


 

Novia Kft.
1149 Budapest
Nagy Lajos király útja 108.

email: : info@smoothon.hu
Telefon: +36 1 222-1112
Fax: +36 1 222-1105