SMOOTH-ON HOME

RólunkGet a Catalog

 
   


Építészet , Restaurálás
Gyertyakészítés
Negatívlevétel , öntés
Prototípusgyártás
Szobrászat
Taxidermy

Speciális Effektek 


Élõ mintavétel, öntés

Fújható gumik és mûanyagok

 
FAQ  

Video könyvtár

  

Distributors

 Press Releases

Seminars

 

 

Kiegészítők  


A kiegészítők széles skáláját kínáljuk, amiknek a segítségével minden formakészítési igényére megoldást találhat. Bővebb információért forduljon a helyi disztribútorunkhoz.

Kattintson ide a disztribútorjaink listájához... 

Kiegészítők formakészítéshez


Hogyan készítsünk formákat és öntvényeket (és élni, hogy beszámolhassunk róla!)
Az átfogó "hogyan-csináljuk" útmutató segít bemutatni az alkalmazott anyagokat és technológiákat többféle nézőpontból. Az útmutató lépésről lépésre illusztrálja a különböző modellgyártási folyamatot és ad több, mint 150 tippet a formakészítés és öntés témakörében.

VIDEÓK - "Bevezetés a formakészítésbe és -öntésbe" - Ez a videó egy bevezetés a formakészítés alapjaiba, beleértve az anyagkiválasztást, a reprodukciót és még sok mindent. Felhasználási területek: gyertya- és szappankészítés, szobor reprodukció, speciális effektusok, modellkészítés, beton ötés, építészeti restauráció, stb. "Öntőminta készítése 3D-s modellekről" - A Smooth-On lelebbenti a fátylat a nagyméretű, 3D-s modellek tökéletes reprodukciójáról azáltal, hogy bemutatja, hogy hogyan kell készíteni egy kent negatív formát gumiból és egy merevítő hátteret. Megtanulhatjuk helyesen használni a formaleválasztót, összekeverni megfelelő arányban és felkenni a Brush-On 40 gumit, hogyan kell megtervezni és felépíteni a háttértöltést, és hogyan öntsük ki a végleges formát. Ez a videó feltételezi, hogy Ön megnézte a "Bevezetés" videónkat.

SZAKMAI NAPOK: Forma készítés és -öntés - Ajánljuk a kétnapos, intenzív formakészítő tanfolyamunkat Eastonban. A kurzus bemutatja a különböző kézi formakészítési eljárásokat.

Tisztítószerek és formaleválasztók - A sokféle felhasználáshoz mind gyártunk megfelelőt. Aeroszol-ok és nem-Aeroszol-ok, Oldószeres bázisút és vízbázisút... kifejezetten a formakészítéshez és -öntéshez.

KICK IT™ Kötésgyorsító - lecsökkenti a Smooth-On gumik kötési idejét az egész éjszakáról pár órányira.

SO-Flex™ általános rugalmasító - rugalmasabbá teszi/lágyítja a legtöbb Smooth-On gumit és műgyantát.

In & Out™ vízbázisú formaleválasztó betonhoz - környezetbarát formaleválasztó koncentrátum Smooth-On negatívokhoz. nem károsítja a felületi részletességet. Meghosszabbítja az öntőforma élettartamát.

Ure-Bond™ II uretán ragasztó - törött PUR termékek ragasztására.

Xtend-It™ - megnöveli a bontott dobozokban lévő PUR élettartamát.

Silicone™ Thinner, FastCat™ & Thi-Vex™ - Kiegészítők szilikongumikhoz, amelyek csökkentik a viszkozitást, gyorsítják a kötést vagy sűrítik a gumit függőleges felhordáshoz.

So-Strong™ szinezők - A legtöbb smooth-On uretánnal kompatibilis szinezők egy nem reaktív hordozóban. A pigmentek 2 unciás dobozokban kaphatók a következő szinekben: piros, fekete, barna, narancs, sárga, zöld, lila és kék. Minden szín a So-Strong 8-csomag csomagolásban kapható.  Megjegyzés: NE keverjük el a pigmenteket olajban, gyantában, poliolokbanvagy vízben, mert nedvességet adhatnak a keverékhez (habosodás) vagy megakadályozhatják a kötést.

Silc Pig™ - pigmentek kondenzációs - és addíciós kötésű szilikonokhoz. Kapható piros, sárga, zöld, kék, fekete és fehér szinekben. Újdonság a bőr színű pigment.

U-12™ szerszám öblítő és leválasztó - egy környezetbarát "nem-szappan" alapú, vízzel higítható koncentrátum, ami a gumiöntvény felületére hordandó fel főleg, mielőtt gipszöntvényt készítenénk.

 

 

Novia Kft.
1149 Budapest
Nagy Lajos király útja 108.

email: : info@smoothon.hu
Telefon: +36 1 222-1112
Fax: +36 1 222-1105